Online Back-up

Wat is Online back-up?
Online back-up is de beste en veiligste manier om uw data te beschermen. Via internet en speciale software worden uw bestanden gekopieerd naar de server die in een datacentrum staat. Deze bestanden zijn beveiligd en kunnen dus niet zomaar geopend worden door derden. Omdat het maken van de back-up automatisch gebeurt, hoeft u niet bang te zijn, dat door menselijke handelingen, brand, diefstal of andere schade uw data verloren gaat.

Waarom?
Uw data is kwetsbaar en het verlies hiervan kan meerdere oorzaken hebben zoals; defect in apparaten, virussen, diefstal, brand en/of (water)schade. Met als gevolg dat dataverlies grote problemen kan veroorzaken voor uw bedrijf of data. Het maken van de back-up taak gebeurt met Online back-up automatisch en hierdoor hoeft u dit zelf niet meer (handmatig) te doen.

Hoe werkt het?
Door middel van een beveiligde internetverbinding maakt de software dagelijks een back-up van uw gegevens. Deze gegevens zijn tot maximaal 30 dagen te herstellen. Mocht u bijvoorbeeld een Word document overschreven hebben, dan kan dit tot 30 dagen teruggehaald worden. Zodra u aangeeft dat u een bestand terug moet hebben staat dit binnen 5 minuten terug tussen uw bestanden

Voordelen van Online Back-up via PvdB Computers

  • De back-up draait automatisch. Tijdstip van back-up is zelf in te stellen, hierdoor kunt u nooit vergeten om een back up te maken.
  • De gegevens van de back-up staan op een externe locatie dus u raakt geen data kwijt bij diefstal, brand of andere schade.
  • Iedere dag wordt er een incrementele back-up gemaakt. Dit betekent dat iedere dag van de gewijzigde data een back-up wordt gemaakt.
  • Uw data wordt afgeschermd opgeslagen op één van de servers.
  • Compatible met Windows en Mac.
  • PvdB Computers zal altijd een passend back-up pakket voor u samenstellen, zodat de back-up aansluit bij uw wensen en behoeften.
  • U kunt zelf precies aangeven welke bestanden of mappen u wilt beschermen.

Kosten
U bent maximaal beschermd tegen een zeer scherpe prijs!
De maandelijkse kosten verschillen per back-uppakket, zoals hieronder is weergegeven. Daarnaast zal er eenmalig € 17,50 in rekening worden gebracht voor het installeren en instellen van de back-up software en back-up taken.

Tevens is het mogelijk wekelijks een back-up controle door PvdB Computers te laten doen zodat u er zeker van bent dat uw data goed wordt opgeslagen. Hiervoor rekenen wij per maand € 4,95 bovenop de pakketkosten. Het maakt hierbij niet uit hoe groot uw back-up is.

  Soort pakket Kosten per maand
  Mail back-up (tot 3 GB) € 5,95
  Personal Data back-up (tot 10 GB) € 11,95
  Data back-up (tot 25 GB) € 16,95
  Data back-up (tot 50 GB) € 29,95
  Data back-up (tot 100 GB) € 49,95
  Data back-up (tot 1 TB) € 79,95